Kozmetički tretmani

Kozmeticki tretman

Klasičan tretman čišćenja predstavlja osnov kod gotovo svih tipova kože pre započinjanja bilo koje druge procedure ulepšavanja.

Klasičan tretman čišćenja pomaže da se koža oslobodi nečistoća i da se otklone izumrle ćelije sa površine kože koje je čine beživotnom i umornom.

Pravilnim određivanjem tipa kože i u skladu sa tim, odabirom pilinga, i adekvatnih maski postiže se da za kratko vreme koža ponovo zablista i povrati stari sjaj.

Sama procedura izvođenja tretmana je sledeća: lice se najpre očisti od nečistoća i šminke, zatim se na kožu nanosi enzimska maska koja omekšava kožu, vrši duboki piling lica i ubrzava odmašćivanje kože. Naročito je pogodna kod osetljivih koža sklonih crvenilu i kapilarima kod kojih je primena termoprocedura kontraindikovana.

Nakon uklanjanja enzimske maske vrši se dubinsko čišćenje lica tj. istiskivanje masnoće nakupljene u porama. Zatim se vrši dezinfekcija koža i nanošenje adekvatne maske. Primenom klasičnih tretmana na 30-45 dana postićićete da vaša koža bude uvek čista, zdrava i sjajna i da na adekvatan način može da iskoristi preparate koju na nju nanosite.

Hemijski piling