Svilene trepavice

Svilene trepavice, su polu-trajne trepavice koje mogu neograničeno da traju uz ponovno dodavanje trepavica svake 2-4 nedelje. Nemaju nikakvu težinu i pružaju prirodan izgled i osećaj. Ovim tretmanom se produžavaju i zgušnjavaju trepavice, pa Vam maskara nije potrebna. Ovo je bezbolna, opuštajuca procedura koja traje svega 90 do 150 minuta. Ponovno dodavanje trepavica traje samo 30 minuta. Otporne su na vodu, tako da možete bezbrižno da plivate i da se kupate. Stoga je nadogradnja trepavica napopularnija u letnjem period, u vreme godisnjih odmora i kada idete na letovanje.

Nadogradnja trepavicaSve što je potrebno da znate o nadogradnji trepavica:

Da li su produžeci za trepavice bezbedni i da li je tretman bezbolan?

Procedura nadogradnje, proizvodi i lepkovi, napravljeni su isključivo po najvišim standardima bezbednosti, kvaliteta i dostignuća. Nije štetno za oči i ne izaziva alergije a trepavice takođe mogu da se nose sa kontaktnim sočivima. Proces nadogradnje je potpuno bezbedan i bezbolan.

Koliko dugo traje sam postupak nadogranje trepavica?

U zavisnosti od broja trepavica koje se nanose (otprilike 60-80 trepavica po oku) potrebno je od 90-150 minuta. Korekcija nadogradnje trepavica radi se na svake 2-4 nedelje nakon nadogradnje i traje od 30-60 minuta.

Da li može da se nanosi maskara nakon nadogradnje trepavica?

Jedna od glavnih prednosti nadogradnje trepavica jeste da vam maskara uopšte neće biti potrebna. Nije preporučljivo koristiti maskaru ukoliko imate nadograđene trepavice ali ukoliko ipak koristite maskaru nikada nemojte koristiti vodootpornu maskaru ili maskaru baziranu na ulju.

Kako se treba pripremiti za proceduru?

Najbitnije je da su kapci i trepavice potpuno čisti i suvi. Pre tretmana nemojte uvijati trepavice, niti nanositi maskaru ili šminku u predelu oko očiju. Izvadite kontaktna sociva ukoliko ih nosite i temeljno očistite trepavice blagim sredstvom za cišcenje, baziranim na vodi.

Koliko dugo traju nadogradene trepavice?

Ukoliko se trepavice nanesu na pravilan način i redovno održavaju, Vaše trepavice mogu imati neograničen vek trajanja! Kako se Vaše prirodne trepavice menjaju i otpadaju prirodnim putem, tako zajedno sa njima otpadaju i nadograđene trepavice koje su bile zalepljene za njih, a nove trepavice pocinju da rastu. Pomocu tretmana korekcije nadograđenih trepavica, ponovnim dodavanjem trepavica, novi produžeci se nadograđuju na tek izrasle trepavice kako bi se zamenile one koje su otpale, i na taj način se zadržava onaj pun i prirodan izgled.